One in a million

Direktlänk till inlägg 19 september 2021

Cirkus bortskänkes mot avhämtning

Av Sarplaninac - 19 september 2021 09:07

Inatt var en natt jag kunde ha varit utan..
Efter kvällsjobbet tog jag en halv sömntablett och somnade nog någon gång strax efter elva.

Då dottern var borta hade jag fem hundar hos mig, och endast Zoe var hos sonen.
Efter lite stök, där Noah var extremt på Zaray som löper, och Neah morrade och trodde hon ägde hela dubbelsängen, (dumt och tjafsa med 45kg sarplaninac) så lade sig lugnet över huset i skogen.

Det höll väl ungefär fram till ett, sen satte Zaray igång att springa upp och ner i trappan, skälla oupphörligt på ingenting, och tillsist gav jag upp, gick ner och släppte ut alla hundarna.

Somnade om.. Och vid tre så var det dags igen. Rastlöst upp och ner för trappan, när jag gick ner igen, hade hon kissat och bajsat på golvet. Torkade upp eländet, lade mig i sängen igen, och nu morrade Neah oupphörligt och Noah ville bara sätta på Zaray. Ner igen, dela på Noah och Zaray.
Sen var det lugnt till 0545. Då började hela cirkusen om igen och golvet var fullt av kiss och bajs.

Vid det här laget var jag vid vansinnets bortre gräns, stängde sovrumsdörren om mig Neah och Araya. Sen låg jag där och lyssnade på Zarays oupphörliga skällande fram till sju, medan de andra hundarna sov lugnt.

Vid sju gav jag upp alla försök till vila och samtidigt som jag satte på kaffet, omgiven av tre hysteriskt hungriga katter, som jamade oupphörligt och gjorde smutsiga tassavtryck på alla köksbänkarna, tänkte jag på hur blocketannonsen skulle utformas.
Cirkus bortskänkes mot avhämtning. Vid riktigt snabb affär, nu, helst igår, kan jag till och med tänka mig att betala en symbolisk summa, bara du tar hela cirkusen.

Och utanför köksfönstret fortsatte Zaray sitt hysteriska skällande, på ingenting, medan kaffet droppade ner i bryggaren och jag städade golvet för tredje eller fjärde gången detta dygn, jag har tappat räkningen..

Och detta inlägg är ytterst ironiskt och bör inte tas på allvar :)

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

19 september 2021 10:27

Kära vän, jag kan inte låta bli att småle lite men fem hundar och tre kattor är för mycket. Det går inte att komma ifrån. Är i alla fall glad att du inte bor på båten som du gjorde förut.

http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

Sarplaninac

19 september 2021 11:23

Ja jag också :)
Men nu är det en ny dag, nu kan allting bara(förhoppningsvis) bli bättre

 
Diana

Diana

19 september 2021 21:13

MÅSTE bara få vara lite bitchig... Vem och vad är det som avgör hur många hundar och katter som är för många?
För lilla pensionären som knappt kan gå själv, då är 1 hund för mycket. Men om vi hundberoende väljer att ha 5 (eller som i mitt fall 10) är det olika från dag till dag. Vissa dagar känner jag att jag skulle kunna ha 10 till, vissa dagar känns det NÄSTAN övermäktigt. Men ingen dag är den andra lik.
Har fått frågan så många gånger VAD ska du ha alla hundar till? Men om en kvinna har 5,6,7 barn, ställer du den frågan till dom också? VAD ska du med alla ungar till? Gör av med några!! Nä, då är det helt tokigt.
Jag VET (eller tror i alla fall) att du skogsnuvan menar väl, men jag tyckte inte det var snällt.

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

Sarplaninac

19 september 2021 23:25

Tack :) för förståelsen, två hundberoende emellan :)
Ja visst är det så, vissa dagar skulle jag kunna utöka flocken med några till, medan andra, nätter som föregående natt, då är de väldigt billiga, åtminstone i tanken. Ler.
Och ja, idag tror jag hon är bättre i magen, det verkar så.
Ha en fin natt. Nu sover Zaray lugnt bredvid mig, det bådar gott

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sarplaninac - Torsdag 25 april 22:46

Allting går fint, vi tar det stille roligt. Lång promenad med Zavannah och sen kort minirunda med charka och Zavannah. Nu blev det så ikväll att dottern sover med Zavannah och Zaray och jag fick äran med Zaharah. Tänkte först dottern ville det, m...

Av Sarplaninac - Torsdag 25 april 14:25

Jesus christ, Zavannah är helt op ad køre, hon vill leka och far fram som en bulldozer, tackar charkan som säger ifrån gång på gång. Nu har jag delat på dem, och också rådfrågat uppfödaren som är duktig på alla raser. Han skrattade lite åt att t...

Av Sarplaninac - Torsdag 25 april 11:44

Vi väntar i bilen, jag och dottern, på mötesplatsen vi avtalat. Han kommer med hunden strax efter 12. Han skulle ändå denna väg för att lämna kullsyskonet till min, fast lite längre upp I landet, och erbjød sig därför att lämna henne på vägen. Fick...

Av Sarplaninac - Onsdag 24 april 22:18


Jag är så tacksam, över alla människor som bryr sig. Mitt x från Stockholm ringer och kollar hur jag har det, två kollegor från min sista arbetsplats ringer och skriver, frågar hur jag mår och tipsar om jobb. (Zavannah som liten. Vad fort det gick,...

Av Sarplaninac - Onsdag 24 april 14:17


Jag blev precis inkallad till intervju, för en fast tjänst, på fredag. Det gjorde mig glad. Och Stella i Danmark hon ville gärna vara min referens, och säga bra saker. Så jag är så tacksam.. Nu dricker jag kaffe med dottern och så ska vi gå ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards